Anphi is een ontwerpstudio voor interieur- en architectuur die vaak zeer complexe ontwerpopdrachten vervult in de openbare en private sector. Anphi is een betrouwbare en innoverende partner gespecialiseerd in de nieuwbouw, verbouwing en inrichting van uw woning, appartement, commerciƫle ruimte of kantoor.
De kleinschaligheid van het bureau - onder leiding van de interieurarchitecten Annemie Strobbe en Philippe Vandermeulen - bevordert een intensieve betrokkenheid met de opdrachtgever.
Een huis of werkplek moet niet enkel mooi, maar ook comfortabel en functioneel zijn. Op basis van een grondige onderlinge gedachtenwissel over smaak, werk- en levenswijze wordt een ontwerp voorgesteld. Wij vertalen het geformuleerde eisenpakket in een passende vorm. Het blijft steeds een verrassing hoe de wensen en verwachtingen gestalte krijgen in de eerste schetsen van het ontwerp.
Ervaring en techniek helpen ons bij de keuze van de juiste materialen en het vinden van originele oplossingen. De eenvoud zal leiden tot een tijdloos interieur.
Anphi interieurburo bvba
kazantstraat 8
8760 meulebeke
+32 51 48 75 46
info@anphi.be

Annemie Strobbe
Interieurarchitect
+32 476 43 26 65
annemie@anphi.be

Philippe Vandermeulen
Interieurarchitect
+32 476 33 67 75
philippe@anphi.be

FacebookFacebook